Kans op SEBA nog niet verkeken!

Dit jaar is het laatste jaar dat je de kans hebt om een volledig nieuwe elektrische bestelwagen te kopen met subsidie. Zoals bekend moet er vanaf volgend jaar bpm betaald worden op bestelwagens met een verbrandingsmotor. Dit betekent dat de prijzen van een elektrische bestelwagen en een dieselvariant grofweg hetzelfde zullen zijn. Of de elektrische bestelwagen is dan misschien zelfs wel voordeliger in de aanschaf.

Tot die tijd is er dus de SEBA-regeling, en daar kun je nu nog gebruik van maken!* De subsidiepot is namelijk nog niet leeg. Gisteren is de pot geopend en na één dag is er nog twee derde van het totaal over. Van het totale budget van 30 miljoen is namelijk nog ‘maar’ voor zo’n 10 miljoen euro aan subsidie aangevraagd.

Wil je dus nog een elektrische bestelwagen, maar was je te laat voor het moment van indienen. Je maakt nog steeds kans!

*Let op, het kan zijn dat er op het moment van lezen alweer een nieuwe tussenstand is gekomen. Kijk voor de actuele beschikbaarheid van SEBA op de website van RVO.

Join the movement

Wil jij vandaag nog aan de slag met het verduurzamen van jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze experts. Zij schuiven graag aan om alle mogelijkheden in kaart te brengen. 

Van Dijk Energy vrachtwagen RenaultZE opladen

Blijf vooroplopen en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bedank voor je aanmelding! Je ontvangt binnen elke minuten een bevestigingsmail.