Let us help you
to stay ahead.

Van Dijk Energy helpt jou met het verduurzamen van je wagenpark. Dat doen we door het bieden van kennis, informatie en diverse handige tools die jou de inzichten geven die je nodig hebt om toekomstbestendige beslissingen te maken.

We delen onze ervaringen graag met inzichten uit de praktijk, zodat we samen de juiste stappen richting de toekomst kunnen zetten.

WAT IS ER AAN DE HAND?

De toekomst heeft nog nooit zoveel beloofd

Niemand heeft een glazen bol om in de toekomst te kijken, maar dat onze wereld aan het veranderen is, dat kan niemand meer ontkennen. Er liggen diverse toekomstplannen en -visies op tafel die ervoor moeten zorgen dat we zuiniger met deze planeet omgaan zodat de generaties na ons er ook nog plezierig kunnen leven. De transportwereld gaat daar een belangrijke rol in spelen.

Ga daarom vandaag nog aan de slag met de uitdagingen van morgen. Schets hoe jouw bedrijf er over vijf tot tien jaar uitziet en laat ons je helpen om invulling te geven aan de mobiliteitsvraagstukken die daarbij komen kijken. We denken graag met je mee.

“Start nu: schets hoe jouw bedrijf er over vijf tot tien jaar uitziet”

WAAROM NU?

Blijf niet stilstaan,
maar loop voorop

In 2025 moeten minstens dertig steden in Nederland emissievrij zijn. Dat betekent dat alle bedrijfswagens en trucks die in deze zone komen, emissievrij aangedreven moeten zijn. Wil jij aan de slag met het treffen van de juiste voorbereidingen? Vul de Quickscan in en ontdek de mogelijkheden. 

Fliqxability Belasting

WAAROM VAN DIJK ENERGY?

Jouw belang is
ons belang

Van Dijk Energy is natuurlijk niet de enige partij die bezig is met de mobiliteit van de toekomst. Waarom zou je dan toch voor ons kiezen? Omdat jouw belang, ons belang is. We zijn gemotiveerd én gespecialiseerd. Wij kunnen niet morgen, maar vandaag nog voor je aan de slag.

Van Dijk Energy is een gloednieuw onderdeel binnen de Van Dijk Groep: een familiebedrijf dat al bijna honderd jaar bestaat en dat zijn sporen in de automotive- transport- en truckbranche verdiend heeft. Onze jarenlange ervaring, deskundigheid en expertise geven ons een voorsprong in de markt en een betrouwbare positie. Van Dijk Energy opereert overigens volledig onafhankelijk en helpt elke transportondernemer die belangrijke vragen rondom duurzaamheid heeft.

“Onze jarenlange ervaring, deskundigheid en expertise geven ons een voorsprong”

Blijf vooroplopen

Wil je continu op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom wet- en regelgeving, subsidies en andere handige informatie op het gebied van verduurzamen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

CONTACT

Interesse gewekt?

Wil jij vandaag nog aan de slag met het  verduurzamen van jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze expert Luuk. Hij schuift graag aan om alle mogelijkheden in kaart te brengen.

WHATSAPP ONS
06 – 899 215 71

DIRECT AAN DE SLAG?

Doe de Quickscan 

Van Dijk Energy vrachtwagen RenaultZE opladen

Blijf vooroplopen en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bedank voor je aanmelding! Je ontvangt binnen elke minuten een bevestigingsmail.