Een dynamisch gecontracteerd vermogen?

Grote kans dat je al bekend bent met de snellader bij onze vestiging in Utrecht. Hiermee kunnen we onze klanten en bezoekers voorzien van een extra ‘powershot’ gedurende hun werkdag. Sinds het moment van plaatsing is het laadstation zelfs al uitgegroeid tot een vaste, ingeplande tussenstop voor een aantal transporteurs. En hier zijn we trots op, want zo helpen we ondernemers met de vergroening van het transport.

Helaas hebben wij, net als een groot deel van Nederland, te maken met netcongestie. In deze situatie betekent dit dat wij op deze locatie een dynamisch gecontracteerd transportvermogen hebben. Overdag hebben wij genoeg vermogen beschikbaar om je voertuig op te kunnen laden. Maar tussen 16:00 uur en 20:00 uur is ons gecontracteerd vermogen beperkt en dat betekent dat wij niet voldoende stroom kunnen bieden aan de laadpaal. Zodoende kunnen wij tussen die tijden niet de laadsnelheid bieden die je gewend bent in de overige uren.

Bekijk ook:

Join the movement!

Wil jij vandaag nog aan de slag met het verduurzamen van jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze expert Luuk. Hij schuift graag aan om alle mogelijkheden in kaart te brengen. 

Meer nieuws:

Heb je deze
vraagstukken
al gelezen?

Van Dijk Energy vrachtwagen RenaultZE opladen

Blijf vooroplopen en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bedank voor je aanmelding! Je ontvangt binnen elke minuten een bevestigingsmail.