Snellader voor een e-truck vinden lastig?

Nu de invoering van de zero-emissiezones steeds dichterbij komt en het aantal e-trucks in rap tempo toeneemt, wordt een uitdaging in de Europese transportsector al snel blootgelegd. Veel laadplekken zijn namelijk ingericht voor personenauto’s. Bestelwagens kunnen er ook nog wel komen, maar als je een aanhanger hebt wordt het al ingewikkelder. Laat staan voor een truck!

Een bakwagen of trekker-opleggercombinatie is al snel te hoog en te lang om aan een snellader langs de weg te kunnen staan. Daar heeft Travis Road Services een oplossing voor bedacht. 

Zodoende hebben zij nu alle voor trucks geschikte laadplekken in kaart gebracht. Ook onze eigen laadpalen in Utrecht en Woerden staan hierop!

Kortom, deze nieuwe tool bevat nieuwe, cruciale data voor een efficiënte routeplanning. Check het nu hier!

Volvo is zelf ook bezig met een eigen service waarmee transporteurs heel eenvoudig laadstations kunnen vinden en gebruiken. Dit platform is ook specifiek gericht op zware bedrijfsvoertuigen en de service staat open voor alle vrachtwagenmerken.

Op dit moment wordt de service alleen nog aangeboden in Zweden, andere markten volgen zo spoedig mogelijk. Zie verder!

Join the movement

Wil jij vandaag nog aan de slag met het verduurzamen van jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze experts. Zij schuiven graag aan om alle mogelijkheden in kaart te brengen. 

Van Dijk Energy vrachtwagen RenaultZE opladen

Blijf vooroplopen en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bedank voor je aanmelding! Je ontvangt binnen elke minuten een bevestigingsmail.